Pempers untuk bayi dalam pantang

Hi mommy2 nak tanya jenama pempers apa yang bagus dan murah untuk baby newborn ? Dan biasanya berapa pack persediaan mommy2 untuk baby masa dalam pantang ? #firstbaby #1stimemom

5 Balas

Blh beli Huggies sbb size huggies kecik sikit berbanding dgn Offspring, Applecrumby n Mamypoko. Harga pun berpatutan sbb baby newborn akn guna diapers byk sehari kdg2 smpai 10 helai especially klau dia ada jaundice sbb kena bg dia minum susu byk utk dia kelurkn kuning melalui najis. Lepas2 pantang blh guna brand lain. Sy prefer Offspring, Applecrumby & Mamypoko. Beli size newborn then after pantang klau baby dh naik badan blh pkai size S. depends on berat baby.

saya pakai drypers newborn touch punya.. paling² pun 3 pack saya stndby smpai umur dia 1bulan lebih baru tukar ke saiz S sbb baby baru lhir kerap berak dn kencing jadi memang rajin tukar pampers.. setiap pack tu ada dlm 80+pcs

Baby newborn semua pampers terbaik bagi saya. Dari yang premium ke yang bajet sebab harga murah. Cadangan saya puan ambil yang tengah tengah sebab baby newborn kerap tukar pampers ☺️

https://youtu.be/fn21rqxQOoE sy pakai mamypoko extra dry. dalam link ni ada kedai yang saya beli selalu buat promo sales.. 🙂

sye dlm pantang pakai petpet..hbis pantang trus tukar huggies