Rekomend Pempers Terbaik Untuk NB

Hai momy,,bole suggest pampers apa yg terbaik untuk newborn..#firstmom #pleasehelp #firstbaby

1 Balas

Bias untuk NB sy akan pakai pempers y murah dulu beli 1 pax je dulu.. Ank ade masalah baru sy upgred siki2.. Sbb baby NB kerap buang air and kene kerap tuka pempers.. Bila ank dah besa skit dah tak kerap tuka pempers baru pakai pempers baik sikit untuk elak kulit dia sentiasa lembab bila pakai pempers y biasa2