Anak Kerap Sembelit Apa Patut Saya Lakukan.

Ade parents yang boleh Kongsikan tip

5 Balas

Maybe psl susu tak ngam... Try minumkan frisolac comfort utk atasi sembelit baby instead of ubat ubatan.. Lepastu try susu frisolac yg biasa.. Selalu frisolac baik utk baby.. Mcm baby sya sembelit jga mula2 hritu.. Lepastu jmpa pakar paed. Dr suggest utk mbik frisolac comfort bila baby sembelit sahaja try 1x.. Lepastu, next bila baby nak susu lg.. Bg yg frisolac biasa..

5y ago

Baby sya smpai skg minum frisolac 😊 tggu 6bulan bru tukar susu hehe