Minum susu kambing

Ade orang cakap minum susu kambing time pregnant ni bagus, tapi nak cari susu kambing yang macam mane ? Susu kambing yang fresh tu ke atau susu kambing yang dah siap dipasteurkan tu ? Saye baru pregnant 10 week.

24 Balas

sya minuman susu kambing yg jual kat mydin, susu kambing insan ... wktu kndungn 5 bulan.. 1st mmng x blh telan, tp try ke 2x Alhamdulillah dn blh telan ... tiap bulan cek bcaan gula mmng akn d bawah 5 ..

1y ago

minum waktu pagi .. sembelit pn kurang,. klau hb rendah minum jak Sunquick sblm tdur