Minum susu kambing

Ade orang cakap minum susu kambing time pregnant ni bagus, tapi nak cari susu kambing yang macam mane ? Susu kambing yang fresh tu ke atau susu kambing yang dah siap dipasteurkan tu ? Saye baru pregnant 10 week.

24 Balas

ni saya baca testimoni susu kambing R Rayyan. saya ada sejarah gugur jadi saya nak minum masa 6bulan kandungn nanti tapi saya rasa kalau serasi tak salah minum awal sbb ada yang dua bulan dah consume susu kambing which is 12 week. ada macam2 perisa tapi kalau kandungan da besar elok ambik perisa delima. saya dapat tau dari jiran saya baby dia besar cukup nutrisi alhamdulillah