susu kambing

Org kate minum susu kambing time pregnant boleh elakkn bby kena jaundis..btol ke?bile boleh start minum susu kambing??

8 Balas

Anak first sy minum susu kambing.. tapi anak tetap ada kuning jgak.. yg second ni sy xboleh telan plak susu.. hehe.. nanti dh 7 8 bulan sy cadang nk minum air kelapa dan anggur hitam..

kuning nie mmng smua xdpt elakkn cma kne dmam kuning tu sikit je..Klu mnum susu kmbing ade yg sikit je kuning..Tpi xboleh elkkn bby xkne kuning..Tu misi bgthu lh..

Ada terbaca susu kambing x hilang kan jaundice pun.kalau kita mnum hilang tu kebetulan ja

Makan sekuang cina nk elak kn kuning..sdp n berkhasiat..

Best kalau leh minum susu..sy apa segala susu xleh minum

Anggur hitam makan masa third trimester.

Boleh je minum awal2 pregnant

Mitos.