Minum susu kambing

Ade orang cakap minum susu kambing time pregnant ni bagus, tapi nak cari susu kambing yang macam mane ? Susu kambing yang fresh tu ke atau susu kambing yang dah siap dipasteurkan tu ? Saye baru pregnant 10 week.

24 Balas

ikut lh tekak awak nk minum susu apa.... smua susu boleh minum 😅 ank first sy minum susu kambing MAEEZ, ank no 2 sy minum susu soya shaklee, no 3 ni sy minum horlick je... 🤣 tu on ikut tekak sy lh bila sy nk minum, kdg ii malas nk minum