susu kambing

korg minum susu kambing apa masa pregnant?

18 Balas

saya pula minum susu kambing pd week 32..jenama juna.. rasa lebih sedap, halus, ringan dan x hamis... sy minum susu perasa original.. sebelum ni mmg x boleh minum... bau lagi la x boleh..

Cuba tgk jenama susu kambing yg dicadangkan dalam artikel ni sis.☺️ https://my.theasianparent.com/susu-ibu-mengandung/?utm_source=search&utm_medium=app

Sy suka minum susu kambing segar. Beli dekat pasar tani shah alam. Tp ada org tak suka sbb hamis kambing tu kuat. Pd sy okay je, rs lbh asli ☺️

Org kata elok minum dlm 30w keatas boleh cegah baby kuning nnti tp sy x tau nk minum yg jenis mcm mana sbb byk sgt jenama

susu kambing mymila..sdp xhamis.. de cmpuran buah delima,kurma,madu, biji anggur..

Susu kambing wildan..tpi saya perisa coklat,sbb susu xley telan lnsong☺

Susu kambing mymila,sy minum perasa coklat ,perasa asli tk bole telan..

sy minum lazz n susu juna dari awal pregnant smpai skrg 36w

susu kambing khalish. hi goat pn minum juga.

Susu rizqi mamadil