Bengkak susu

Ade cara utk elokkan bengkak susu? Tuam air panas dah, pam pon dah, berurut pon dah, bagi baby hisap pon dah.. tapi masih bengkak lg sebelah tu.. ade rasa seketul keras atas puting.. berdenyut2 dah rasa breast sebelah.. ade cara lain?

3 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Cuba mkn pil lecithin 1200..sy pun kerap mcm tu smpai tak tahan dh rasa mcm nk stop Susu bdn..last suami pi farmasi dorg suggest pil lecithin ni..betul2 berkesan..sy guna brand Blackmores..

3mo ago

okay baik nak kene cari ni... terima kasih ye

cube tekap kan kubis ke payudara.. dah tekap, baru tuam2 dgn air suam.. n baru pam.. Alhamdulillah.. saya awal2 bersalin pun bengkak susu..try buat cmni.. skrg dh surut..

3mo ago

dah try.. okay kejap je pastu bengkak balik..

TapFluencer

Ermm, elok jumpa doktor puan jika semua cara yg puan nyatakan dah buat.