Bengkak susu

Ade cara utk elokkan bengkak susu? Tuam air panas dah, pam pon dah, berurut pon dah, bagi baby hisap pon dah.. tapi masih bengkak lg sebelah tu.. ade rasa seketul keras atas puting.. berdenyut2 dah rasa breast sebelah.. ade cara lain?

3 Balas

Cuba mkn pil lecithin 1200..sy pun kerap mcm tu smpai tak tahan dh rasa mcm nk stop Susu bdn..last suami pi farmasi dorg suggest pil lecithin ni..betul2 berkesan..sy guna brand Blackmores..

2y ago

okay baik nak kene cari ni... terima kasih ye