pregnant

Adakahh sayaa masii pregnant.. nii test ke 2 kali sayaa.. sayaa takut kalau" saya keguguran tnpa saya sedarii.. tapii sayaa masii lagii sensitif trhadap bauk" dapur nii, nmpak makanan still lagii loyaa dan mual..

pregnant
1 Balas

Dah check kat klinik buat confirmation pregnant? Kalau x bleeding + keluar darah x keguguran sis

5y ago

Ouhhh yakaa ... Alhamdulillah kalau bgituu.. lega hatii sayaa,sbb memangg tiada punn keluar ketul" kah atauu darahh.. biasaa sajaa