Mimpi bersalin .

Hai mommyy , sayaa nak tanyee . Sbanrnyaa lebih padaa share lahh . Sebab sayaa jadi takut plk , Tuari sayaa mmpi 2x pecah air ketumban . lpastu nii sayaa mmpi lagi bersalinn , ada tau mksodnyaa x momyy . duluu masaa tau ngndung pun sayaa dapat petunjuk daripada mmpi , terus cek klinik rupanyaa betul .

1 Balas

hai mommy. sy pernah mimpi bnda yg sama. rasa mcm tgh mngandung tp tk nmpk perut pn lagi masa tu. bgn tk sedap hati terus buat upt. then dgn mimpi suami curang la,mimpi bersalin la. yg bukan² je mimpinya tp Alhamdulillah takde apa problem masa pregnant.