Sayaa dah 39week belum adaa tanda lagii.. Cumaa dah 3 harii sakit bagian celah kangkang.. Normal ke?

11 Balas

saya 38w 6d.. rasa gitu juga.. sakit kat pubic bone.. kalau 3anak2 sebelum ni, waktu2 gini bersalin suda.. lambat plak kali ni.. hrp2 sebelum due sbb ada gdm on diet, xblh overdue.. semoga urusan kita semua dipermudahkan.. aamiin

Normal sangat. Saya bersalin 41 weeks. Sampai hari bersalin takde tanda apa, tetibe air ketuban pecah, sampai hospital terus emergency czer sebab baby dah berak dalam perut😅

Normal..otw lh tu dia..sy 37week..sakit gitu jgkk..layann je sy..slow2 je semua pergerakan

sama laa jgak. dah 39 weeks 2 days. Taksabar2 dh baby nkkluar. Takrasa apa apa lg haa

sy dh 34w 4d.. masih xde tanda2 jgak. hari2 pujuk baby kluar sblum due date 😔

4y ago

typo. dh 39w 4d dh. 3 hari je lgi nk due 😢

Normal sebab baby dah engaged. Saya 38weeks tengah rasa sekarang.

sama dh 39 week tp blum ada tanda lg..lg 6 hari nk due..

samala dh 39w 2d tp xde rasa apa² lg..

Normal sis..ready utk contractions

normal sis . dah tak lama dah tu