First Pregnant

Adakah normal tidak ada morning sickness? I'm in 8 weeks pregnant and this is my first pregnancy.

56 Balas

Sangat beruntung sis x ada morning sickness..jgn diminta2, jenuh nak menahannya sis..hehehe..sy morning sickness admit hosp 2x sis..dah xrupa orang dah time tu..😅

me too first pregnancy.. dari 1trimester smpai la 36w now takda morning sickness langsung .alahan pape .ngidam pun x . biasa je prut je mmbesr😂

5y ago

Org cakap baby boy kalau takda morning sickness ni 😂

normal tu.. sy masa 1st baby santai langsung x mcm pregnant smpai bersalin.. ni skg mengandung anak kedua.. Morning sickness seharian pula .. .

normal sis. sy pn xde morning sickness on 1st pregnancy.. now 2nd pregnancy pn xde.. alhamdulillah, selera mkn mkin brtmbh

Sy mula sbelom 8mnggu xde lepas 9mnggu sngat kritikal morning sicness smpai lah skang dh 13mnggu.. 😭😭

Normal dear..i anak 1st sampai bersalin xde morning sickness..but this time 2nd preggy teruknya lah morning sickness nya..hehe

normal sis, sya 1st pregnancy tak ada morning sickness.. tpi yg 2nd ni morning sickness yg sgt truk pulak.. enjoy you pregnancy.. 💓

Sy pon masa 8w tak de morning sickness. Tapi tak lama lepas tu datang night sickness. Malam je muntah. Siang okay

its normal for me.. sa xda morning sickness.. smpai la masuk 3rd trimester ni semua ok.. makin selera ada la..

alhamdulillah sy pun kurg morning sickness... just tak boleh makan ayam jeeee wlpn daa msuk trim ke2 🤣