Normal Kah?

Adakah normal kalau usia kandungan sudah masuk 7 minggu Tapi tak rasa apa apa simptom? Pada minggu ke 4-6 saya ade terasa cramping, buah dada bengkak, Dan kene sembelit.... Tp masuk hujung minggu 6 Dan 7.. Saya rasa biasa je macam x pregnant... Takde rasa apa apa... Normal Kah... Risau saya. Anyway ni first pregnancy. Byk bende saya curious Dan pike bukan2. Huhu

2 Balas

Normal je sis..jgn duk pikir sgt.. awl lagi kan..memang xbyk simptom melainkan yg ketara morning sickness tu..

Yes normal..