Simptom Kehamilan masuk 7 minggu

#ingintahu #firstbaby Saya pregnant masuk 7 minggu tapi belum check klinik. Adakah normal usia kandungan sekarang nak masuk 7 minggu masih belum rasa muntah² atau loya? Adakah ibu² yg sama seperti saya? Simptom payudara nyeri dan sembelit hanya dirasakan pada awal² minggu kehamilan. Sekarang dah xda. Dan timbul keputihan coklat start masuk 6 minggu.

1 Balas

Alahan bergantung pd hormon bdn masing2. Ada yg tak ada, ada yg ada. Keputihan coklat kena refer doktor, sama ada dari proses penempelan or lain2.