Simptom pregnancy tiada

7 weeks harini, tapi simptom pregnancy semua dah tiada kecuali kerap pegi tandas waktu malam. normal kah? masa scan 6 weeks nampak kantung je. dr suruh scan semula 8 weeks. risau #firsttimemom #advicepls #firstbaby #bantusharing

14 Balas

Saya pon masih tiada alahan teruk , hanya lapar & loya tak muntah pon . Alhamdulillah now 8 weeks nak masuk 9weeks dah ☺️ saya scan masa 5weeks pon nampak kantung saja . Doc kata as long xde bleeding insyaAllah baby okay hehe. Saya tunggu scan kat kk 10weeks nnti hopefully dapat tgk heartbeat baby 😁

selagi xde bleeding ok je..Mula nmpk kntung nti scn 8 mnggu msti DH nmpk janin n heartbeat.kdg heartbeat lambt..sy Ms scn Dua tmpt beza² hsptl.ckp tu swsta ckp ini..fkir yg +ve je..bnyk reht..26hb br scn lgi smula do hsptl..moga Ada keajaibn dri allah..

1y ago

dh kuar drh skit²..Ni tnggu jatuh sndri Lau x 10/4 kna cuci..janin x mnjadi sb scn semlm 7 mnggu ptut Nye 11 mnggu heartbeat xde..hrp jtuh sndri 😢

sama kes cm saya, awal2 scan mmg x nmpk lgsung, lps miggu ke 8 - 9, bru nmpk ada janin, plus xde simptom plk, just follow up je nnt dgn dr, no worries, percaya rezeki tu akn ada at the right time

biasanya awal2 takde lagi alahan.. macam sy akan start bila masuk 10w+ sampai usia kandungan 5m+ baru lega. selagi tak rasa apa2 alahan ni, enjoy je dulu

Just be careful je you . Jgn lasak lasak sgt awal awal ni . I tahu i pregnant pun lepas 15 week cmtu kut sebab baru ade simptom

Saya pun takde alahan cuma kerap rasa lapar & ngantuk je. InsyaAllah takde apa2 saya scan 6 week pun nampak kantung jugak

1y ago

Bila buka buku pink? Dah contact KK ke?

saya dr sebelom dan selepas tahu pregnant xde apa2 simptom dn alahan sampai la bersalin. 1st&2nd baby sama.

Sy 11 w baru nmpk janin mcm biji kacang ja checkup 7w dinding still tebal kntung pun tk nmpk dlu ☺️

Kerap pergi tandas tu your pregnancy symptom. Selagi no spotting, tak perlu risau.

normal je. xsemua ibu hamil.ada simptom sbb tu ada yg tdk tahu sedang hamil