ibu dan anak

baby boleh nmpak minggu ke berape ye kalau g scan tadi pergi check masih tak nmpak saya dh 8 week .

5 Balas

macam saya haritu first scan 5weeks, tak nampak apa. then doc bagi masa 30mins untuk minum air dan scan semula baru nampak kantung tapi baby tak nampak. next scan masa 7weeks doc scan Alhamdulillah memang nampak dah baby . tapi sebelum scan saya dah minum air banyak2 n tahan kencing.

Hi mommy, scan baby dalam 16 weeks keatas baru boleh nampak 😊 #TAPSupermoms

selalunya doktor akan repeat 2 minggu lg. boleh try scan balik 10 week.

repeat lg 2minggu

10 weeks dh bleh