Scan gender

Adakah mommy kat sini scan nampak gender burger ( baby girl) tpi bila kuar baby boy?

31 Balas

hari tu masa 30wk,doktor dh pesan beli unisex baju untuk baby..belum pasti gender..walaupun discan nampak mcm hamburger..anak yg 1st gender pun x tau sampai lahir sebab dia tak bagi terus doktor tengok.Kaki pun dia rapatkan..Tapi yg sekarang ni,scan kaki mmg terbuka..nampak mcm hamburger..tak tau la..terserah la..janji baby sihat dan selamat...😁😅