Gender baby

Hi Mommy..sapa dah scan gender..jom tgok berapa ramai baby boy dan girl ..sy bby boy

19 Balas

esk sy check up 20w bru doc nk scan gender....rsa ingn thu tu mmg ecxited tp Boy or girl sy xkisah pn mna² jnji bby sihat sbb sy pernah khlgan bby boy time 22w thun lps...

boy , klau group saye baby 2023 mostly boy https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

sya cek hari ni 20week 3day scan detail scan semua.Alhamdullilah baby sempurna sihat🤲Baby girl..first baby♥️

xscan lg, hujung minggu ni nk wat detail scan hrp dpt la tau jantina nya. excited sbb anak ptama. now bru 20 minggu ehe

20w baby girl hehe excited sgt satu family sebab belah suami semua adik beradik lelaki. cucu first dpt girl

Dh scan 20w hri tu..tpi xnmpak..baby aktiff sngt..dye sorok xbgi mmy dye tgok gender🤭🤭🤭

saya nak scan minggu lepas 21week tapi doc kate tunggu 27week nnt lagi nmpak jelas 😅😅

sy scan 16 mngu lbih jelas dia tnjuk pistol .. abgnya ckp adik nk kncing tu 🤣

baby sorok gender haritu tak nampak masa scan 20w nanti nak repeat scan 😂

Waa bestnya da tau gender...Sya last scan 22week blm lg tau baby active sgt😁😂

2y ago

Dia nk bgi kejutan kt mama ddy dia