SCAN BABY

Ada tak ibu² kat sini yang bila scan baby nampak gender dia boy tapi bila keluar girl?

29 Balas

So far pregnancy yg first and second, scan boy and keluar pun boy. Ni tngh mengandung yg ketiga, scan girl. 3x scan doc ckp girl, and buat detail scan pun doc confirm girl. And harap harap keluar girl 😅😅 sbb baby last sebelum rahim kena ikat. Doakan sy ada rezeki timang anak perempuan ya. Akk ipar dah belikan baju untuk baby sy pun haa😂😅 gaun comel comel dia beli. Dia pun excited jugak😅

4y ago

Dh brsalin ke sis?? Betul ke baby girl sis?? 😍😍

Kalau nak scan, scan lewat sikit n tengok keadaan baby jugak. Masa 24weeks scan gomen, kata baby girl 2 doctr yg scan😅 tp bila dh 30 weeks scan private baby boy. Kadang salah tengok sbb kedudukan baby, kaki silang confirm nmpk baby girl. N satu lg, alat kelmn ada proses pembentukn, takut cek awal dia belum habis bentuk. Kalau nak scan tgk betul2 scan 4d je nampak terus 🤗

3y ago

betul tu baik lewat sikit ...dalam 25 week mcam tu ok le gender dah habis bentuk...dah boleh comfirm

Dlu anak first memula kepit xnmpk, last die tunjuk jugak girl, lahir girl.. Yg nie byk kali sy scan mmg dokto kata boy, tp sy tetap xpuas hati, smpai la last scan, screen scan tu bbtol dpn sy, sy nmpk buah die.. Hehehe.. Tp insha allah la boy, sbb nk sepasang 😂

Mcm sye scan gurl tpi kuar laki hahah..Kdg2 btul kadang ade xbtul biasa lah kekuasaanNya..Tpi sye bnyk prepare bli bju2 yg unisex snng nty anak2 yg next pkai jew..Lgpon mmng jnis xexcited beli brg yg ikut gender..Hehh

In sha Allah girl..doakan sy ye,sbb da 4 boy..mudah²an scan ni tepat..3x scan ngn doc yg berlainan,semua ckp girl..🤲🏻🤲🏻🤲🏻

3y ago

Berapa bulan dah sis nampak girl.. Doa kan saya dpt girl sebab dah ada 3 boy

Saya dah ada 3 gegel. Now tunggu hari je utk 4th baby. Gegel juga dokte kata. Takpelah. Terima je. Janji dua2 selamat. 😊

3y ago

Saya dah 3 boy teringin sungguh nak girl doa kn saya yg ke 4 ni girl baru 16 w doc xcek lg jantina

Ank no 2 mcm tu ..tiap kali scan x nmpk n bila nampak konfiden dokto kata laki keluarnya perempuan haha..tp ayh pandai tgk perut tekaan dia tepat sekali..hehe

4y ago

Betul ke scan ni kadang tak betul. Sebab saya scan doc mmg tunjuk boy haha kita nak girll

Anak 1st sy scan gov, baby boy keluar memang baby boy.. 2nd baby ni pun scan gov baby boy, insyaAllah bulan 1 nanti lahir baby boy jugak rasanya

Sy dah scan baru ni..doc confirmkan boy.. Scan kat kk pn doc ckp 99% boy.. Moga keluarnye nanti mmg boy lah sbb dah ade 2 org girl😄

Tak pernah lagi.. Slalu bila scan boy.. Keluar pun boy.. 👦. Skg dah otw ke boboboi kuasa 3..😂😂