Scan gender

Adakah mommy kat sini scan nampak gender burger ( baby girl) tpi bila kuar baby boy?

31 Balas

Alamak, sendu jugak ni kalau dapat kes mcm ni. Sebab baju semua dah beli baju boy, scan 2kali nampak pistol. Tak kisah pon mane² tapi barang dah beli semua boy punye 😂😂

Sy scan doc ckp girl...tp ramai yg duk teka2, katanya perut mcm boy...dh beli barang baby kebanyakan pink...menunggu ari, 38w...redha je lh klau tiba2 boy...

5y ago

Bole try nii.. 😅

Hihi sy ritu scan 4d nmpak bger tp bila scan kat kk dktr kata nmpak tlur dia😄xtau laa yg mana btul tggu kua jela skrg 36mggu

4y ago

Puan..dh selamat bersalin ke?boy ke girl?

Saya 🙋 .. Dr awal scan smpai 9 bulan Doc n family ckp ppuan skli kluar boy.. Skrng baby da masuk 8 bulan 😊

4y ago

Ye sis, scan di pakar atau kk?

Sy, scan boy. Keluar girl. Redha je la dia pakai baju boy 2 3 bln. Lepas tu apa lagi, munge2 pink la semua baju hehehe

Setakat harini saya scan(5D)bby girl.. Barang semua dh ala² gegel lah..risau plak da yg scan girl keluar boy..

Alamakkkk..sy 2x scan boy. Harap² lah keluar boy sbb barang2 banyak kaler biru😅 nama pon dah ada ni. Hahahahaha

Sy Doc n family ckp baby girl tp keluar baby boy nasib beli baju yg 22 blh pakai gray, white, green, coklat

ade masa anak no 3,scan dokter cakap boy.skali keluar girl eheheh.kadang scan ni betul.kadang tak betul

5y ago

😁😁sy scan dah 2 kali boy..harap2 kuar boy..yg sulong girl..nak sepasang..

Not sure. Sy scan 4x nampak "pistol". Baby asyik tunjuk je. Tggu la baby keluar nt macam mana. 😊