Tidur

Adakah mempengaruhi berat badan anak yang berusia 2-3 tahun jika hampir setiap hari tidur lewat sekitar pukul 12-1 pagi? Atau ada kesan lain yang negatif?

9 Balas

Saya pun cmtu sis anak tidur lewat mlm kadang2 SMpai pkul 3 pagi paling awal dia tdur kul 12 mlm bgun slalu kul 11 pagi hari2 , tdo ptg slalu lewat dlm kul 4@5 bgun kul 8 mlm haha ntah la da cuba mcm2 Tpi dia msih cmtu kena tggu jela dia besar skit harap pola tdur berubah

3mo ago

Kan 😂 sabar je la kite mak2 ni sis