Pisah susu badan

hi, ada tips/cara untuk pisahkan anak dari susu badan kita? anak saya hampir 2 tahun now ada adik berusia 4 bulan. tp dia still nak hisap bila time tidur.. selalu berebut dgn adiknya bila dua2 nk tidur waktu yg sama..

1 Balas

Hi mommy. Ms dgn anak sy dulu, sy kerap pesan 2-3 bulan sebelum tu. Ckp kat dia nnt kena tidur sendiri, tak blh susu dh. Then ada juga try calit kopi, tp dia pi lap dgn tisu. 😂 https://my.theasianparent.com/tips-cerai-susu-badan

5y ago

sblm sy bersalin anak no.2 pesan mcm tu juga kt dia.. tp mcm x berkesan je.. 😅