Salam sya nak tanya sya pregnant dalam 5 minggu..bila sya pergi Scan nmpak kantung saja. Normal ke..

Adakah ini normal

Salam sya nak tanya sya pregnant dalam 5 minggu..bila sya pergi Scan nmpak kantung saja. Normal ke..
2 Balas

normal sis. sy scan 5w nmpk kantung shj. 8w da nmpk bby n jantung bby. ☺️ skrg 22w bby

3y ago

sama2 🥰

Normal, 5w tu kecik sgt lg. Tunggu dh 8w ke atas utk nampak semua.

3y ago

alhamdulillah lega sy baca..sy cuma risau 3 tahun lps sy pnh jdi kantung sokong terus dia gugur sendiri.ni kandungan kedua sy harap kli ni ada lah rezeki sy...