Hi mmy, Sya nak tnya normal ke 11w Blum nmpak baby,cuma nmpak kantung jee ada Tak sma mcam Sya.

2 Balas

period tak teratur ke ? kalau tak teratur, tggu je another 2 week kalau takde bleeding atau spotting sepanjang 2w tu. kalau doktor suruh cuci, mention je nak tggu dulu ( kalau memang takde spotting atau bleeding ). masa scan tu nanti, tanya dah berapa week kalau ikut saiz time tu. sis follow usia saiz tu je nanti

2y ago

sis Sya nak tnya time first scan Hari tu Blum nmpak baby ke?? dan scan kdua dah boleh nmpak baby ke?? syukur harap bby sihat ..Sya Blum lgi scan kedua....Sya sngat takut ...🥺sbab first baby harap bby sihat Dan boleh nmpak😇..sedih pun ada prasaan skarang ini

semoga ada keajaiban untuk sis ya..inshaallah tiada apa yg mustahil.. yakinn je tau..moga ada rezeki sis 🤲🏻💐🥰

2y ago

tq sis Sya hrap sngat doa2kan sya sis untuk scan Kali kedua 🥺😇🙏