Ragu-ragu dengan kehamilan

Hai mummy2 sekalian..nak tnya ni..haritu check UPT di klinik sya positive hamil 6 minggu..tapi bila doktor scan, doktor cakap tak nampak lagi kantung or mungkin msih awal lagi..sya pregnant anak no 2..anak yg pertama dulu 5 minggu dah nmpak dah kantung..tapi kali ni lain pula..tambahan lagi sya sudah lama tak berhububgan brsama husband..3-4 bulan sbelum ni sya guna cara cucuk utk merancang keluarga..smpai ke harini sya n husband Masih lagi ragu2 dgn keputusan doktor..adakah sya memang hamil or bukan??#ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Klau check upt mmg positif, in shaa Allah mmg ade laa tu. Klau nk lagi yakin, check darah. Selalunya lagi tepat. Klau scan tu depends ada boleh nmpk awal, ada yg 8w ke atas baru nmpk 😁

3y ago

check darah pun sudah haritu..tak Ade pula nurse cakap apa2..hihi..Amen🙏🙏🙏 hrap ada la nmpak si kecik tu nanti