Confius 😭

Adakah ini darah implansi ? Sebab dah 2 kali turun darah macam ni. Takut juga. Ada sesiapa tahu ? Rasa sakit macam period tapi sakit dia sekejap2 je. Hmm kalau ikut apps saya dah 5 weeks 5 day preggy.

Confius 😭
19 Balas

Sis . Pegi emergenci hospital chek keadaan baby . Dulu saya macam tu tpi tak rezeki saya . Smg sis dan baby sehat amin

sy dlu mcm ni gk g klinik dktr bgi buat kuat rhim..sy mkn smpy cklat tu xda.. alhamdulilah skrg 24 week... insyallah xda apa2

please pergi hospital check..kite xtahu ape nk jd so better pergi hospital check dulu ye.

Kalau hari2 kluar mcm ni cpt2 ke hspital sis , itu tak normal .

Thank you semua. Saya akan ke klink segera ❤️

pergi hospital puan...lain org, lain msalah

Better ke hospital segera. Tu tak normal

better terus ke emergency dan check...

Pegi klinik sis... Cara yg terbaik..