5 week 3 days

Kalau ikut calendar I pregnant 5 weeks 3day tapi pagi tadi keluar darah gumpal macam ni ...gugur kah??

5 week 3 days
12 Balas

Pergi hospital sis and kalau boleh bawak sekali ketulan tu buh dalam plastik utk dorg check. Macam kakak saya haritu, dia gugur tapi dia pergi flush pulak so nurse marah lah. Sepatutnya bawak sekali utk dorang test kat lab betul ke gugur atau pun ada penyakit lain. Jaga diri okay sis!

tgok dari gmbr mcm kearah keguguran. sama mcm saya sebelum nie. darah penuh satu pad mula2 x byk lpastu lama2 byk keluar gumpal2 tu.. apapon p jumpa doktor jgn tangguh. sbb bleeding sedikit pon x normal time preggy nie

Macam gugur sis 🥹 boleh terus pergi hospital bahagian emergency. Sebab takde buku pink lagi kan? Dah ada buku pink baru ke PAC. Kalau tak terus ke emergency. Semoga dipermudahkan semuanya

yes, masa saya gugur pun awal-awal keluar darah macam ni. tak lama contraction datang, cangkuk dalam bilik air terus kantung jatuh terus bleeding banyak. sampai bocor pad pergi emergency

Masa i gugur at 6weeks gumpalan darah mcm ni. Apa2 pun refer doctor utk check rahim/kantung. Semoga dipermudahkan urusan awak.

Ms i gugur kuar mcm ni.. tp x kuar hbs.. still kena d&c.. time tu 11 minggu x silap.. ape2 pergi pac.

saya gugur 7weeks pun keluar mcm ni. tapi better sis pi hospital terus

Pergi hospital untuk pemeriksaan lanjut

sis.. ada khabar baru tak.. risau saya 🥲🥲

prgi hsptl asap ni mcm keguguran ni