Darah merah 5 hari

Dah 5 hari keluar darah warna merah. Tapi tak rasa sakit apa2 pon. ada sapa2 pernah alami macam ni ? #5minggu

9 Balas

Hari ke tiga spotting saya terus pergi klinik & scan. Bukan rezeki, berapa hari lepas tu keluar ketulan terus pergi hospital. Doktor bgtahu saya gugur. Time tu 7w. Time awal spotting memang saya just refer post dlm ni jer. Sbb ada yang nasib baik baby okay. Tapi seeloknya terus refer doktor. Sbb belum tentu masalah kita sama mcm org lain.

sy 1st day keluar spotting teros pegi jumpa doc..doc bg ubat kuat rahim...abeh je ambil ubat utk 5 ari keluar lg spotting tu...kena continue mkn lagi ubat kuat rahim...alhamdulillah Hari ke 9 dah stop spotting & kandungan pon sihat & selamat 😊..skg dah 18weeks

5 hari? 😬 kalau saya jadi puan, saya terus ke emergency kalau keluar darah. Doc & nurse KK pesan kat saya sejak awal hamil lg.

kenapa tunggu sampai 5hari? pergi jumpa Dr secepat yang boleh, biar Dr yang check bahaya atau normal keluar darah tu.

sme lab sy pn skrg cmtu 10 minggu baru keluar jmpe doctor kata biasa , tapi still riso gak baby pertama

sya prnah jgk kluar darah 3hri.skli nya yg ketigahari tu.rupa nya dah gugur😭😭😭

mommy ke hosp tros ye. .atau ke klinik..jgn tgu2. .kalo lte da cek kte lega kn. .☺

better puan jmpe doc asap...sbb tkut alami tnda awal tuk keguguran

Hospital please