Preggy 7 weeks keluar darah macam period

Hai semua, saya preggy 7 weeks tapi dah 3 hari ni keluar darah macam period. Kenapa ya.. Sapa ada pengalaman macamni 🥺😢

10 Balas

saya pernah alami tahun 2020 bulan10,1st pregnnt slama 8tahun menanti,masa tu kandungan nk masuk 13weeks, 3hari drah non stop pg klinik ckp xda apa² scan baby ok... tapi lastly sakit perut dri kul4 ptg pg kecemasan scan,doktor ckp janin tgu masa nk jatuh... kul8 mlm janin pun turun sndri... masuk 1tahun allah bagi rezeki lagi,now prggy 15weeks...doakan saya dan kandungan sihat sampai semuanya selesai ya...aamiin yra 🤲🏻

saya takda la pengalaman tapi better pergi hospital check sementara masih awal. nurse selalu pesan pada saya kalau berlaku pendarahan masa mengandung cepat cepat pergi hospital. takut ada apa apa masalah kita taktau kan. hopefully puan & kandungan ok.

2y ago

boleh trus ke hosp emergency area. kalau dh buat buku pink, bawak sekali. selalu kes mcm ni mmg refer hosp trus.. x pyh pi klinik

pergi klinik sis kalau bleed mcm tuuu. nonono tahan². plsss g hosp scan tgk ya. hope baik² je ye sis

2y ago

sis, macam mana keadaan skrg? ok x? pergi x hosp?

sy skrg preggy 6 weeks ..period dtg mcm biasa..dh 3 kli test..mmng positif preggy

pengalaman saya. tak normal. saya berakhir dengan keguguran pada minggu ke 10

Jangan bertangguh ye sis, better pergi check terus

sy pernah msa bulann 7 hrtu.. 7jam lps tu janinn keluar

2y ago

nak msuk 7minggu time tu.. blan 9 lekat lg, skrg sy preggy 15w dah.. take care sis 🌸

Sila ke emergency segera.

pergi hospital

Akak cmne tu? Ok x?

2y ago

be strong ya 💪❤