Bahaya tak kalau badan gatal gatal macam ni

Adakah bahaya badan gatal macam ni

Bahaya tak kalau badan gatal gatal macam ni
6 Balas

pegi klinik,tkut hama macam anak sya hri tu seluruh badan kena gatal²,nnti gatal² d garu,airnya akan pecah dan akan merebak ke tempat lain

Samaaaa!!! Pelikk kenapa bdn gatal2.. igtkn sbb tilam ke baju ke.. tak tahann rasaa😭

Sy gatal lebih teruk sis. tp dpt ubat sapu je. tu pon kejap je. nnti gatal balik

3y ago

Kann rupanya masa pregnant saya ada alahan tak leh makan seafood sis

sy pon ada gtl2.. biji air, luka dah kering pon still gtl..

3y ago

Thank you sis

better puan pergi klnik dptkn rwtn

3y ago

Da sis.doktor kta saya ada alahan tak leh makan seafood waktu pregnant

normal sis