Gatal gatal

Hai mmy semua . Normal ke semester ke 3 gatal2 badan . Saya merah2 gatal berair . Bahaya tak dekat baby ?? Satu badan gatal . Saya sekarang 39minggu .. #help#Bantu

Gatal gatal
3 Balas

Ohhh. Bhye.. Air ny bole jgkit kt ank.. Lps bsalin.. Sbb adk sy pnh kne cm ni.. Sblm bsalin n smpy hbis pntg.. Teruk kaki n tgn kne cm ni.. Nyusu kn pn kne pam.. Xbole direct sbb tgn dy cm ni.. Ank dy pn kne kt kaki n tgn mse lahir sbb dy xtau kn.. Pstu persekitaran kne bersih.. Xbole ad habuk, kayu2, kucing.. Mang pdih.. Rendam air dettol suam sy y ngolerkn..

1y ago

Depends pd pjagaan n sekeliling.. Adk sy lw blk uma mtua dy je.. Hbis.. Kulit jd cmtu.. Ank dy pn.. And pntg mkn gk.. Dy spjg bpntang n smpy abz pntg pn dy pntg mkn.. Sbb nyusu.. Tpkse cmpo gak.. Sbb sian kn bby..

Hai. Saya pernah kena gatal² tapi tak pernah kena macam ni. Better refer doktor

Maaf sis tnya dah ada solusi ke sye kn skrng