Period da delay 8hari..skang breast sy sakit..pinggang pn sakit..bila buat upt samarrr sgt..adakah sy hamil??

Ada yang penah mengalami??

Period da delay 8hari..skang breast sy sakit..pinggang pn sakit..bila buat upt samarrr sgt..adakah sy hamil??
1 Balas

UPT samar ni dh ada kemungkinan utk pregnant. tp boleh cuba repeat semula lepas 2-3 hari tgk makin terang atau tk. masa tu boleh test sekali guna clearblue digital. apa pun boleh start consume folic acid. insyaAllah ada rezeki tu 😊

3y ago

mungkin hcg rendah sgt lg tk dpt detect. tunggu lg 2-3 hari utk repeat upt. kalau still samar atau tkde double line tu blh ke klinik minta check beta HCG just in case sebelum mkn ubat turun darah