Mohon Info

Salam , bila masa sesuai check upt ? Sy check pagi tadi negative Sy last period 17.12.2021 Period bulan 11 adalah 19.11.2021 Period bulan 10 adalah 22.10.2021 Sy kahwin bulan 11 (10.11.2021) Mohon penjelasan , adakah normal ? Breast sakit , pinggang sakit #ingintahu #bantusharing

2 Balas

sis period mcm sy. kadang² awal 2 hari kdg² lewat 3 hari. cuma bulan 12 last period sy 21.12. harini saya lewat period 2hari. check upt naik 2 line. check waktu subuh sis. air kencing pertama adalah keputusan yg tepat.

2y ago

ya mungkin perubahan hormon. sebab masa saya awal kahwin dulu pun mcm tu jugak. tanda² mcm preg rupanya tak. nanti sis test la lagi mana tahu ada.

mohon pencerahan