sakit breast

hi , biasa sblum piyed akan sakit breast tp piyed dah delay 4hari dan baru terasa breast sakit dan bengkak..klu tanda hamil mmg delay piyed baru sakit breast ke? ke sakit breast sblum delay piyed? dah buat upt tp -tive

1 Balas

simptom hamil dan periop lebih kurang sme sis..cbe tggu lg 2 mnggu lpas tu cek upt..sy skg lewat period 2 hari cek upt msih -ve..breast da semnggu sakit.

1y ago

Saya delay 4 hari msih -ve. Tpi mgu lepas ade samar2. Breast dh denyut jeee sminggu