Alahan hamil

Ada yang hamil tpi langsung x mengalami alahan biasa atau teruk2?

34 Balas

Sy dh 7 weeks 4 days. Mual2 tp sikit sgt. Kerap lapar tp agak memilih makanan. Tak mkn mknn berkuah atau letak kuah. Mkn nasi pon dgn lauk yg kering. Pagi2 lepas subuh mancuh air sirap ais makan dgn buah tembikai.😅

2y ago

Sy MSE pregnat 7week MKN bnde manis2 sis BG alhn hilang,mknanyer berkurg alhn.mkn aiskrim mcm2 Sy MKN.lps MKN mmang berkurg sis,setiap alahan DTG crik bnde mnis