Duedate 12/6

Ada yang dah bersalin ke girls ?🥹

16 Balas

Sama due.. Belum bersalin lagi.. Harap2 baby kluar minggu ni lah.. Doa2 saya bersalin sebelum due ye♥️

11mo ago

sy due date 27hb 5 minggu lepas.. debar nye tuhan yg tahu.. rasa mcm nak terberak sembelit je.. rupanya baby yg nak keluar..

due 18.6...mcm da dtg tanda2 tu..bby kerap mgeras n gerak..nekan2 dkt ari2..tpi sakit die allah je yg taw

sya due 9/6 belum Ada tanda lagi nak bersalin 😅doa semoga Kita semua d permudahkn urusan bersalin

11mo ago

sama, saya dah buka laluan 1cm pagi smlm tapi boleh balik rumah dulu. dah 2 hari spotting, sakit mcm senggugut on off. moga urusan awak dipermudahkan.

13/6 pon lom lgi ada tanda nk kuar berdebar rsa semoga kita semua dipermudahkan urusan bersalin aminn.

11mo ago

saya 14 rasa takut

Due 19/6 tpi tanda tanda nak beranak tu dah ade . Ermmm makin berdebarr 😅

blm lg..due 14/6...harap² lah berslin sblm due...biar lah sakit semulajdi..

sama due kita. kejap2 je baby dok mengeras

12/6 jgk tpi belum ade tanda² lagi

Due sama... tp dah bersalin 20/5

Mudahan semua baik tanpa mudarat