Belum bersalin😓

Ada tak sesape duedate bulan 11 tapi tak bersalin lg 😓 sy 12/11 ni . Klw tak bersalin jgak 19 haribulan ni kene serah diri , mcm2 dah buat tapi still takde tanda nk bersalin . 😭😭

17 Balas

Sy due 11/11 semalam tapi baby lek je dalam perut. Sy pun masih masuk ofis macam biasa. Hahaha. Doktor check, semua ok. 15/11 doktor bagi date untuk serah diri. Dont worry mommy, pantau pergerakan baby je ok. If kurang gerak, terus ke hospital. If baby gerak ok, insyaallah takde apa tu.. semoga kita dipermudahkan urusan bersalin. Aminnnn

Saya pun sama.. belum bersalin. Due 17hb ni. Harini dh 39w 2d. Dh mcm2 ikhtiar nk bg cepat kuar tanda, tp bby selesa lg duk dlm perut. 🤧 Org ckp jgn fkir sgt. Nnti sapa masa, kuar la die tu.. huhu

2y ago

Yeke? Hehe. Yeayy moga2 lahir nnti sma2 jugk la. Moga dipermudhkn urusan mommy🥰❤️

hai sis,normal tu sis.kalau sis xda masalah kesihatan doktor akan bagi date bila sis beranak.sabar sis k.saya first baby 40 minggu + 2minggu br lahir bby😄.semoga dipermudahkan sis beranak nnti❤️

Haha sy due 17/11 takda tanda lagi. Klau smpai due tkde tanda lg kena serah diri 23/11 nnti 🤣🤣 Kenapa smeua bby pakat tknak kluar ni. Risau nk kena ngundi gamaknyaaa baby baby ni 😆😝

Saya due esok 13/11.. Gdm on diet control. Esok pg² dah kena serah diri. huhu seram kena induce . Semoga dipermudahkan utk semua mommies 🤲🏻

sama sis due hrni 12/11/22. tp xde tanda.. kena serah diri hrni jugak sbb gdm d/c... moga dipermudahkan urusan kita semua 🤲🤲

saya 27/11 tapi belum besalin lagi...asyik ada darah dengan lendir ja,tapi perut tak nak sakit betul cuma sakit2 pn tak kerap😢

2y ago

sy sdh besalin ..cun 38mnggu due 27/11 besalin 13/11

sama la kita, saya pun due hari ni tapi kalau tak bersalin juga kena admit untuk masukkan ubat jumaat 18/11 ni

sama sis 16/11 ni dh kene serah diri coz gdm ondiet, semoga di permudahkan urusan kita amin 🤲🏻

saya due 14/11 belom ada tanda jugak,bukaan baru 1cm,14/11 tuk jugak nanti kena serah diri