selamat bersalin hari ini

Alhamdulillah saya selamat bersalin. Baby girls 12/3/2020. Jam9.41 pagi. Sakit contraction sejam terus bersalin.

3 Balas

tahniah sis 😘selamat berpantang. saya tengah menunggu ni dah 38w3d tpi takde apa² tanda .baby seronok lagi dlm perut 😂.

4y ago

Saya induce..sebab ade gdm. Xboleh lebih due date..Alhamdulillah contraction sejam terus bersalin.

sakit contraction sakit pinggang MCM senggugut dgn perut Yee mengeras maaf tnyee ..

1y ago

kalau syee dah 40 minggu .. kalau CM ni masuk ubt Kee x eaa

Alhamdulillah syukur .