due date 6/7 tapi baby taknk keluar lagi

ada tak kat sini due date yg sama 6/7 tapi baby tak keluar lagi? saya nak kena serah diri 12/7 ni kalau still tak bersalin lagi. harap sangat sebelum 12hb dah boleh bersalin 🥹

4 Balas

sis coba besama suami,masukkan dlm airmani suami, & mkan kurma..sy ank ke3 buat camtu ,syukur skjap ja besalin ,sbb airmani suami tu bole lembutkan jalan rahim. n kurma tu bole pancing kontraksi. selain tu bg tenaga.

sye due 13/7 baby pun xnk kluar lgi 😂. masih sronok dduk dlm perut 😂

saya due date 1/8 tapi harap seblum jangkaan melahirkan sda

Allahumma aameen