Pernah x korang batuk waktu nk bersalin dan melarat smpai lps bersalin? Mcm mana dgn baby? Risau

Ada x yg kene batuk² wktu nk dkt bersalin? Lps bersalin pun masih ada batuk² lg.. Bkn apa risau sgt jangkit ke baby.. Nk cium baby sendiri tp tu la risau batuk x ok² lg.. Nk kene sentiasa pkai mask la gini klu tgh nyusu.. Lg 4hari serah diri ke hsptl ni batuk x reda²..

5 Balas

sis try makan DIFFENZ yang dutanya Dato' Aznil tu. InsyaAllah boleh kuatkn imun badan dan paru² 😊