hi

ada x petua nk hilang kan batuk...dh bnyk ari dh batuk belum ok lg...smpai nk tido pun xblh..asyik batuk je..tekak ni selalu je asal gatal2?

5 Balas

Cuba sis bancuh madu+perahan lemon dlm air suam2 gitu..manatau cara ni bkesan sbb sy amalkan ini bla batuk2 alhamdullilah bkesan pula..

Sy amalkan hirisan lemon + madu. Rendam dgn air panas. Minum time air masih suam2. Awl pagi & malam.

hi sis ,sy kalau kerap batok &tekak gatal ii sy minum air asam jawa .. insyaallah ,okay ..😉

sy minum lemon suam..nk tdo mlm sapu balm kt tgkok je..g klinik pn dpt ubat cairkan kahak je..

Minm air bali suam. Atau bykn minum air suam