Tips hilangkan batuk

Assalamualaikum semua...korg ada tips x utk hilngkn batuk...kita dah 37 week 4 days lg 2 hri nk kena serah diri..tp batuk x hilng²😓...dada dgn blkng dada pn dh mula skit sbb asik batuk je...agak² ada x tips klu ada komen ye...tq semua 😊

3 Balas

boleh cuba minum air suam perah lemon sikit campur madu, buat pagi & malam. macam saya, saya tambah sikit bunga cengkih sbb fungsi bunga cengkih utk kurangkan radang. bila batuk selalu sakit tekak/gatal saya buat. alhamdulillah hilang cuma ambil masa sikit dalam 3-4 hari. lepastu banyakkan minum air suam

Cara saya pulihkan batuk, selain ubat batuk yg sesuai, saya minum air kosong secukupnya, Makan buah tinggi Vitamin C Elakkan makanan pedas, manis dan berminyak

1y ago

🌻

Minum air limau suam tanpa gula letak kicap sikit je, amalkan insyallah saya pun sebelum ni batuk teruk sampai sakit dada, alhamdulillah skrg batuk dah hilang