Berat turun & batuk kering yg teruk

Korang ibu rasa stress laa. Dengan xad selera nk mkn 2 3 minggu ni berat turun. Lps tuu 2hari ni dpt kene batuk kering yg teruk smpai sakit dada ni. Korang ad x cara nk bgi ad selera makan dgn hilangkn batuk ni. Sumpah x larat sgt dgn batuk ni smpai terkencing2😞😞😞stresss nyaaaa. Mintk pndangan jee jgn la kecam plk nnti lagi tmbh stress.🥲 tq mommy semuaa

2 Balas

sy pernah batuk smpai 3 bulan. sakit tulang rusuk sampai x boleh buat kerja. sis boleh cuba ambil supplement shiruto dpd BE International. utk kuatkan immune system.

6mo ago

Ooo yeke. Tu la risau bby tgh nk mmbesar kesian dy ibu asyk batuk kuat . Boleh la cuba nnti.tq mommy

saya ada batuk kering jugak. saya pergi klinik doktor bagi ubat batuk dengan lozeng macam strepsil tu.

6mo ago

Yeke . Masa pregnant ank first xpnh kne batuk teruk mcmni. Smlm dh pegi klinik doc bagi ubat batuk dgn ubat isap jee mcm mommy dpt jgkk. Harap ad kurang laa x larat batuk mcmni.