Maltofer 2 biji sehari

Ada x sesiapa yg perlu makan maltofer 2 biji sehari? Korang mkn sekaligus atau satu biji pagi, satu biji malam?

2 Balas

Sy kena makan maltofer 2biji sehari. Mula2 obimin. Tak naik hb. Lepas tu sy makan maltofer sebiji. Tak naik juga. So doc suh mkn maltofer 2 biji. Mula2 sy makan 1 pagi 1 mlm. Tp hb turun pulak. Pening dibuatnya Last2, sy makan 2biji terus sebelum tido. Waktu perut kosong. Kemam je dua biji tu serentak. Alhamdulillah hb dr 9.8 naik ke 11.6