Maltofer 2 biji sehari

Ada x sesiapa yg perlu makan maltofer 2 biji sehari? Korang mkn sekaligus atau satu biji pagi, satu biji malam?

2 Balas

Sy kena makan maltofer 2biji sehari. Mula2 obimin. Tak naik hb. Lepas tu sy makan maltofer sebiji. Tak naik juga. So doc suh mkn maltofer 2 biji. Mula2 sy makan 1 pagi 1 mlm. Tp hb turun pulak. Pening dibuatnya Last2, sy makan 2biji terus sebelum tido. Waktu perut kosong. Kemam je dua biji tu serentak. Alhamdulillah hb dr 9.8 naik ke 11.6

Saya makan satu pagi, satu malam.

2y ago

yes, saya sesuai. saat saat terakhir sebelum bersalin, setelah 2x tukar ubat. 😂 makan zincofer & iberet tak jalan. naik ler juga sikit