37 Minggu 1 hari Selepas tukar maltofer HB makin turun hm, doc sarankan makan 2 biji sehari

4 Balas

sy pun dri sekali sehari ke 3 biji sehari, sbb hb turun 10.7 .. maltofer ni kene betul cara makan, sy pun keliru kdg, sbb misi suruh mkn lps mkn, doktor suruh makan perut kosong. last² sy mkn 2 jam lps mkn. ni xtahu lah naik ke x lgi nih.

saya pun makan maltofer, dari 2 biji ke 3 biji sehari doc suruh.. tp sy makan dlm 2 biji je sehari, pstu mnum susu kambing kurma delima.. check2 hb dari 11 ke 12.1 .. alhamdulillah

Sama dengan saya. Tapi saya kena makan maltofer 3 kali sehari. Saya pun 37 minggu 3 hari dah ☺️

Hb brpe

3mo ago

9.6 sebelum ni pun xnaik banyak 10.3 mcm tu lepastu turun balik 🥲