Hi mommy, nak tanya mommy makan ubat maltofer sehari berapa biji ye?

Ubat maltofer

2 Balas

biasa doc akn decide bg dos ubat tu mengikut result bacaan hb kita ketika itu... kalau hb kita ok dia akan consult kata bg 1bji sehari...depends . pape consult doc first..sbb doc lebih tahu sejarah kesihatan kita bagaimana spnjng hamil ni..mg dpmudahkan segalanya .aamiin

1y ago

tulaa tadi doc dah cakap kena makan 3x sehari..

mcm sy, doktor suruh makan sebiji sehari je. Tapi apa² tanya doktor sendiri terus ya.