clear blue

ada siapa2 yg buat upt test guna clear blue..result positif..tp bila sahkan di klinik..negatif..siapa sama kes?..#tertanya-tanya

8 Balas

Tggu lg 2 minggu.. nanti try lagi.. dulu saya pernah check sendiri.. positive.. besok nye try test lg.. tapi 1 line je. Next week try pun 1 line.. lepastu sy period... kalau ada rezeki.. insha allah mesti ada.. jgn berhenti doa..

Pernah, thun lps sblum pregnant btul2 baby skrg ni...seminggu lps tu dtg haid..huhu xtau sbb apa positif walhal xpregnant ..sedihh

Sy pun happen the same jugak sis..tapi sy x Pergi clinic I beli upt and check balik jadi negatif

4y ago

Saya pun sama Test naik dua Line bila cek kat doktor ada 1 Line.. yg sedih sekali bila scan rahim kosong yg ada cuma cyst ovarian...

Same ngan sy .hcg rendah xdpt detect guna urine..test drh baru positif tp gugur

Positive berapa weeks? Mungkin awal sangat pergi scan. Tunggu 2 minggu repeat lg

4y ago

Awal sgt

Sy beli dip n tell ce cuba😉

Tunggu 2 weeks then repeat

chemical..